Fes-te Soci

Àrea Privada

Directori de Socis

Captura de Pantalla 2020-03-29 a les 10.40.13

Jordi Gich

Servei de Neurologia de l'Hospital Universitari Dr. Josep Trueta de Girona

Llicenciat i Doctor en Psicologia per la Universitat de Girona (UdG), Psicòleg Especialista en Psicologia Clínica (MEC), Màster en Neuropsicologia i Neurologia de la Conducta -Hospital del Mar-(UAB). El Dr. Gich és "Fellow Research" al Departament de Psicologia de la Universitata de York amb el Dr. Alan Baddeley (2008).
Actualment és neuropsicòleg adjunt del Servei de Neurologia de l'Hospital Universitari Dr. Josep Trueta de Girona, on desenvolupa tasques assistencials de diagnòstic i rehabilitació neuropsicològica, així com tasques de docència a la Facultat de Medicina de la UdG.
És tutor i professor del Mestratge de Neuropsicologia (Memòria i Amnèsies i Rehabilitació de la memòria), autor i coautor de diferents llibres i articles de neuropsicologia. En la vessant d'investigació, és l'investigador principal del "Projecte EM-line!: programa de rehabilitació cognitiva per a pacients afectats d'Esclerosi Múltiple" que properament sortirà al mercat.

Comparteix aquesta fitxa a:

Ponències de  Jordi Gich

70aJornadaPrimavera-imatge
Semiologia i rehabilitació cognitiva de l'amnèsia en resclerosi múltiple: Projecte EM-line!

Es presentarà l'aplicació informàtica "EM-line! Memory" que té la finalitat de millorar l'afectació mnèsica, treballant des de casa dels pacients i de forma gratuïta per a ells.

30 June 2017
logo SCNPS Blanco

www.neuropsicologia.cat
[email protected]