Fes-te Soci

Àrea Privada

Directori de Socis

Assemblea general i eleccions a la Junta de la SCNPS

logoSCNPS
Informarem properament
Informarem properament
12 / 07 / 2024
fins al 12 / 07 / 2024
h
Web Activitat
Programa Activitat
Inscripcions Online

Descripció de l'Activitat: Assemblea general i eleccions a la Junta de la SCNPS

La Societat Catalana de Neuropsicologia (SCNPS) ha estat, des de la seva fundació el 1979, un far de coneixement i innovació. Amb gairebé 45 anys d’història i més de 300 socis ha esdevingut un referent en el camp de la Neuropsicologia a Catalunya i a l’Estat espanyol.

Des de l’any 2008, la nostra junta ha mantingut l’entusiasme, la determinació i el compromís per projectar la disciplina al cim científic més alt, treballar per la cohesió i la força de la comunitat neuropsicològica catalana i deixar una empremta en el desenvolupament de la disciplina. En aquests anys, hem contribuït a que les reunions científiques de la Societat fossin un referent i una cita imperdible per la Neuropsicologia del país. Entre els investigadors/es internacionals que han participat a les nostres Jornades n’hi ha de tant rellevants com Anne Lise Christensen, Barbara Wilson, Robert K. Heaton, Richard Morris, Josep Call, Brian Butterworth i Antoine Bechara. Des de 2010, hem atorgat el premi Barraquer-Bordas, que ha estat clau per evidenciar l’excel·lència de les tesis doctorals de Neuropsicologia defensades a les Universitats catalanes i donar l’oportunitat als seus autors i autores de compartir les seves trobades amb la comunitat de neuropsicòlegs catalans. Les reunions d’hivern també ens han permès conèixer els grups de recerca del país que fan avançar la nostra disciplina.

La junta actual va treballar amb dedicació per assegurar que la 76a Jornada de Primavera de la SCNPS fos un èxit i una celebració adequada dels més de 40 anys de Neuropsicologia a Catalunya. L’esforç per incorporar totes les contribucions científiques i difondre els darrers avenços, va posar de manifest la unitat i la determinació ferma de la comunitat de la Neuropsicologia catalana amb el seu creixement i futur. Aquesta enriquidora experiència ens va fer prendre consciència de la importància de renovar-nos per fer que  la Neuropsicologia catalana continuï avançant de forma imparable.

Després de 16 anys, considerem que per mantenir la vitalitat de la Societat és necessari un nou lideratge, amb noves idees i habilitats. I, ara mateix, això passa per obrir un procés electoral. D’aquesta manera es podrà continuar avançant, assegurar la rellevància de l’organització en el futur, portar la disciplina a noves fites i obrir-la a les noves generacions.  

El procés d’eleccions, per decidir qui guiarà la SCNPS en els propers anys, és crucial i prioritari pel futur de la Societat, i per això optem per no dur a terme la Jornada de Primavera d’enguany i focalitzar-nos en aquest procés. Aquestes eleccions són una oportunitat per involucrar a tots els socis i sòcies en la presa de decisions i en la configuració de la direcció futura de la Societat.

La junta actual vol crear un procés d’eleccions transparent, amb regles clares i procediments definits per garantir que tothom tingui igualtat d’oportunitats per participar-hi.

Estem segurs que el futur de la Societat Catalana de Neuropsicologia serà brillant i ple d’oportunitats per seguir creixent com a comunitat científica i professional. La força i el dinamisme de la comunitat neuropsicològica catalana passa, doncs, per les noves generacions, les quals, estem convençudes, portaran la disciplina al seu màxim desenvolupament, èxit i impacte a la Societat.

Així doncs, el proper dia 12 de juliol a les 18 hores es durà a terme una Assemblea General de socis i sòcies de la SCNPS, on es realitzarà el procés de votació de les candidatures presentades. Properament, us informarem del lloc de celebració de l’Assemblea General.

Al document adjunt trobareu la informació del procediment i terminis del procés d’eleccions de la nova junta, d’acord amb els estatuts de la Societat.

Junta de la Societat Catalana de Neuropsicologia
Dilluns, 6 de maig de 2024

Procediment i terminis del procés d’eleccions

Formulari de presentació de la candidatura

Avals per a la candidatura

12 jul. 2024

Altres Jornades i Congressos

27 set. 2023
h

8ª Reunió Científica de la FESN i la 2ª Conferència Panhel·lènica de Neuropsicologia 

15 juny 2023
h

XIV Congrés Nacional de Neuropsicologia de la FANPSE 

24 oct. 2022
00:00h

Premi CÒRTEX 2023

1 jul. 2022
h

Test Barcelona-2: Introducción, administración y puntuación

1 juny 2022
h

Test Barcelona-2: Introducción, administración y puntuación

3 juny 2022
08:15h

JORNADA DE ACTUALIZACIÓN CIENTÍFICA. TRASTORNO DEL ESPECTRO DEL AUTISMO: DE LA INVESTIGACIÓN A LA APLICACIÓN COMUNITARIA.

Activitat Primavera

Jornada de Primavera

Consulta tota la informació, descarrega el programa i inscriu-te als tallers i a la jornada.

Falten:

Fes-te Soci de la SCNPS

Tot són avantages. Descobreix perquè ser soci  t’obre un món de possibilitats

Formulari d'Inscripció | Assemblea general i eleccions a la Junta de la SCNPS

Omple el següent formulari. Les places son limitades. Les inscripcions s’acceptaran per rigorós ordre de recepció.

Aquesta comunicació s’utilitzarà exclusivament per a tractar les seves dades per a atendre la seva sol·licitud, sempre d’acord amb el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (RGPD), Llei orgànica 3/2018 de 5 de desembre (LOPDGDD) i altra normativa legal vigent en matèria de protecció de dades personals.

En qualsevol moment vostè pot exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i oposició, o si escau, a la limitació i/o cancel·lació del tractament, comunicant-lo per escrit, indicant les seves dades personals a C/ Dr. Carulla, 51 àtic, -08017- Barcelona o al correu electrònic [email protected]

*Els camps marcats amb asterisc són obligatoris.

logo SCNPS Blanco

www.neuropsicologia.cat
[email protected]