Fes-te Soci

Àrea Privada

Directori de Socis

L’Institut Guttmann ofereix un servei d’estimulació cognitiva obert i sense cost, dirigit a persones majors de 50 anys que estan confinades a casa

L’Institut Guttmann ofereix un servei d’estimulació cognitiva obert, accessible i sense cost, dirigit a persones majors de 50 anys que estan confinades a casa per COVID-19 i per als quals la situació actual d’aïllament i confinament poden ser un risc important per a la seva salut cerebral.

El confinament sobrevingut fa que la ment se centri en problemes o preguntes que sobrepassen la nostra capacitat d’actuació per afrontar la situació, o bé fa que augmenti la nostra percepció d’estrès, ansietat, etc. La literatura demostra que tot això afecta la nostra salut cerebral.

Per això i per a aquests dies, l’Institut Guttmann ofereix en obert la seva plataforma d’estimulació cognitiva per a qualsevol persona des de casa (especialment aquelles persones més grans de 50 anys) perquè puguin fer un entrenament cognitiu a casa que els plantegi reptes i exercicis que estimulin el seu cervell i desafiïn la capacitat de pensar i els ajudi a tenir una ment més activa en la seva vida quotidiana durant el confinament.

El sistema és gratuït, està obert a tothom, i permet entrar i seleccionar tasques i exercicis a realitzar un màxim de 3 vegades per setmana, durant 30 minuts i un màxim de 8 setmanes.

La plataforma es diu Guttmann, NeuroPersonalTrainer. L’accés està disponible en aquest enllaç: https://open.gnpt.es

En el següent vídeo es troba publicat un tutorial: https://www.youtube.com/watch?v=q4r21r1U2C8&feature=youtu.be

Altres artícles que et poden interessar

Nova plataforma segura i gratuïta per exercir la telepsicologia a disposició de les persones col·legiades

Contesta l'enquesta sobre afàsia de la Universitat de Màlaga

El servei de biblioteques del COPC ofereix a les persones col·legiades la correcció en línia de tests a preu de cost

La Universitat Autònoma de Barcelona publica diverses iniciatives solidàries de les editorials durant el període de confinament

Fes-te Soci de la SCNPS

Tot són avantages. Descobreix perquè ser soci  t’obre un món de possibilitats