Fes-te Soci

Àrea Privada

Directori de Socis

Premi Europeu de Ciència Hipàtia – 2a Edició

El Premi Europeu Barcelona Ciència Hipàtia s’inscriu dins del Pla Barcelona Ciència, que recull el compromís de la ciutat de Barcelona amb la ciència, i persegueix, en últim terme, projectar la ciutat com a capital europea de recerca i innovació cap a la mateixa ciutadania.

Data límit pe presentar la vostra candidatura: 31 Juliol de 2020

L’Ajuntament de Barcelona, en col·laboració amb l’Academia Europaea (Barcelona Knowledge Hub, AE-BKH), convoca aquest premi amb periodicitat anual amb l’objectiu de contribuir a la visibilitat de la ciència, així com de promoure, reforçar i maximitzar en l’àmbit europeu el valor de la recerca de l’excel·lència i del seu impacte sobre la societat.

Amb la celebració d’aquest premi, es pretén donar un impuls a la ciutat de Barcelona com a capital europea de la ciència donant suport al coneixement científic i a la investigació en diferents àrees.

La denominació del premi com a Hipàtia vol destacar la figura de la filòsofa i científica Hipàtia d’Alexandria (c. 355-415), una dona que va saber conjugar i transmetre tots els camps del saber de la seva època i que, precisament per això, va ser assassinada per les forces de la ignorància i el fanatisme.

Trobareu les bases i tota la información aquí

Altres artícles que et poden interessar

ECTRIMS POSTDOCTORAL RESEARCH FELLOWSHIP EXCHANGE PROGRAMME

XXX Edición Ayudas Merck de Investigación 2021

Venture Grant Application

BECA PREDOCTORAL DE TRES AÑOS (16.246,05 EUROS ANUALES), PRORROGABLE UN AÑO MÁS

Fes-te Soci de la SCNPS

Tot són avantages. Descobreix perquè ser soci  t’obre un món de possibilitats