Fes-te Soci

Àrea Privada

Directori de Socis

Captura de Pantalla 2020-03-29 a les 22.30.54

Alejandro Riera

Neuroelectrics

És llicenciat en Física (Astrofísica) per la Universitat Complutense de Madrid. Després de treballar un parell d'anys en una consultora multinacional a projectes informàtics, va començar a donar conferències en col·legis de tot Espanya difonent la Ciència, en particular la Teoria de la Relativitat. Després d'això, va començar a treballar en el departament de Neurociència de l'Starlab Barcelona on va completar el seu doctorat a la Universitat de Barcelona. El títol del seu doctorat és "Intel·ligència Computacional".
Tècniques aplicades a l'anàlisi de dades electrofisiològics ". Va rebre el CUM LAUDE
distinció. Durant aquests 7 anys al Starlab, Alejandro ha estat liderant projectes d'investigació i també proporcionant entrenament als clients en diverses ocasions. Alejandro té una gran experiència en l'anàlisi de dades d'EEG i aplicacions de BCI, així com una passió per l'ensenyament. Després d'un any i mig vivint a Kerala, Índia, on representava a Starlab al sud d'Àsia, Alejandro va tornar a Barcelona on es va unir a Neuroelectrics, l'spin off d'Starlab que produeix i comercialitza productes neurocientífics. Treballa com a director de vendes d'Àsia i Àfrica, i com a oficial de suport tècnic.

Play Video

Comparteix aquesta fitxa a:

Ponències de  Alejandro Riera

2025-cartell
Comunicació entre cervells

En una sèrie d'experiments, vam establir una comunicació B2B intervinguda per Internet combinant un ICB basat en canvis electroencefalogràfics controlats per imatges motores voluntàries amb un ICB inducini la percepció conscient fosfens (centelleigs de llum) a través de l'estimulació magnètica transcranial (EMT) robotitzada i neuronal, amb especial cura en bloquejar els senyals sensorials (tàctils, visuals o auditives).

19 June 2015
logo SCNPS Blanco

www.neuropsicologia.cat
[email protected]