Fes-te Soci

Àrea Privada

Directori de Socis

Captura de Pantalla 2020-03-29 a les 11.42.23

Antoine Bechara

Universitat del Sud de Califòrnia i l'Institut del Cervell i la Creativitat

És professor de Psicologia i Neurociència a la Universitat de el Sud de Califòrnia i en l'Institut de l'Cervell i la Creativitat, i professor adjunt de Neurologia en els Hospitals i Clíniques de la Universitat d'Iowa.
Les seves investigacions se centren en la comprensió dels processos neuronals subjacents a la forma en què prenem decisions i eleccions. Entre els treballs més influents que va fer usant el mètode de la lesió cerebral està el treball que va realitzar amb Antonio R. Damasio a la Universitat d'Iowa en pacients que han patit lesions en el sector ventromedial de la seva escorça prefrontal. El seu desenvolupament del que es va conèixer com la Iowa Gambling Task (IGT) va permetre als investigadors, per primera vegada, detectar l'esmunyedís deteriorament d'aquests pacients en el laboratori, mesurar-lo i investigar les possibles causes. Un altre treball influent és el seu descobriment que les lesions a la ínsula interrompen l'addicció a l'tabac de forma sobtada i sense esforç. Les dues línies de treball han cridat l'atenció sobre el valor potencial de l'estudi de les bases neuronals de l'addicció a les drogues i els trastorns neuropsiquiàtrics relacionats, incloent el joc patològic.

Play Video

Comparteix aquesta fitxa a:

Ponències de  Antoine Bechara

2026-cartell
Un model neural de tres sistemes d'addicció i estratègies terapèutiques per corregir el deteriorament de la presa de decisions

Revisaré les proves neuropsicològiques que impliquen a tres sistemes neuronals clau en la presa de decisions complexes.

10 June 2016
logo SCNPS Blanco

www.neuropsicologia.cat
[email protected]