Fes-te Soci

Àrea Privada

Directori de Socis

Captura de Pantalla 2020-03-24 a les 13.09.19

Guillém Navarra Ventura

Universitat de Girona

Llicenciat en Psicologia per la Universitat de Girona (2013) i Màster en Neuropsicologia Clínica Infantil i d’Adults per la UAB (2016). Actualment està cursant estudis de Doctorat en Psiquiatria a la mateixa Universitat sota la co-direcció del Dr. Cardoner i la Dra. Jodar, amb l'objectiu principal dïnvestigar la influència del gènere sobre la cognició social en el trastorn bipolar i l'esquizofrènia. Habilitat com a Psicòleg General Sanitari i Expert en Neuropsicologia Clínica pel COPC, treballa com a neuropsicòleg investigador al Grup de Recerca en Trastorns Afectius i d'Ansietat (IP: Dr. Cardoner - 2017 SGR 1292) dins de l'Àrea de Neurociències i Salut Mental del Institut d’Investigació i Innovació Parc Taulí (I3PT)t a la Corporació Sanitària Parc Taulí; col·laborant en projectes de rehabilitació funcional i cognitiva en el trastorn bipolar i de valoració de perfils cognitius en la depressió major. També exerceix com a consultor docent a la UOC.

Comparteix aquesta fitxa a:

Ponències de  Guillém Navarra Ventura

72-jornada-cartell
Gender differences in social cognition: a cross- sectional pilot study of recently diagnosed patients with schizophrenia and healthy subject

La cognició social es veu molt alterada en pacients amb esquizofrènia (ESQ), però les diferències de gènere en aquest àmbit han estat gairebé inexplorades.

29 June 2018
logo SCNPS Blanco

www.neuropsicologia.cat
[email protected]