Fes-te Soci

Àrea Privada

Directori de Socis

Captura de Pantalla 2020-03-23 a les 22.05.25

Liliana Capitao

Oxford University Department of Psychiatry

La Dra. Liliana Capitao és una investigadora del Departament de psiquiatria de la Universitat de Oxford. Coordina la investigació que es duu a terme sobre Medicina Experimental i Salut Mental d’adults, part del recentment desenvolupat Centre de Recerca Biomèdica d'Oxford (OH BRC). sota el lideratge de Prof. Cathenne Harmer i Prof. Paul Hamson Liliana té Phd en psiquiatria i un Màster en Neurociències per la Universitat d'Oxford, havent cursat prèviament la seva formació en Psicologia Clínica a Portugal (University of Minho). Està especialment interessada en l'anàlisi de la neuroimatge en el camp de la psiquiatria, com a eina per millorar el tractament dels trastorns afectius en joves i adults.

Comparteix aquesta fitxa a:

Ponències de  Liliana Capitao

72-jornada-cartell
Model cognitiu neuropsicològic de l’acció antidepressiva dels fàrmacs: com pot ajudar a refinar els futurs enfocaments del tractament?

El nostre treball suggereix que els fàrmacs antidepressius també tenen efectes primerencs sobre els joves amb depressió. Aquest treball és important ja que els mecanismes neuropsicològics subjacents a l’acció antidepressiva en els joves mostren que el desenvolupament del cervell encara no s'entenen bé.

29 June 2018
logo SCNPS Blanco

www.neuropsicologia.cat
[email protected]