Fes-te Soci

Àrea Privada

Directori de Socis

Captura de Pantalla 2020-03-29 a les 11.08.46

Unai Diaz-Orueta

School of Nursing and Human Sciences, Dublin City University (Irlanda).

Doctor en Psicologia per la Universitat de Deusto-Bilbao, 2006., i amb experiència com a psicòleg clínic des de 2000 al Crownsville Hospital Center, Hospital de Bermeo, Espanya, Residència de la Loma, Espanya (2003-2005) Zutitu SL. Amb una beca de la Fundació Universitària Oriol-Urquijo (2003-2005), va realitzar la seva tesi doctoral "Efectes de la intervenció psicològica en el deteriorament cognitiu en persones grans residencialitzades" publicada per UMI Dissertation Publishing, Ann Arbor, Ml (USA).
De 2007 al febrer de 2008 va impartir diversos cursos de manteniment de les funcions cognitives, benestar personal i risoteràpia per a gent gran, i fins al maig de 2012, va treballar com a psicòleg investigador a la Fundació Ingema, en diversos projectes relacionats amb envelliment i discapacitat física.
Des d'aquest moment, va treballar com a investigador en el Departament de R+D+1 de Nesplora SL, i des de 2014, va compaginar la seva tasca a Nesplora amb la de professor col•laborador en el Màster de Neuropsicologia i Educació de la Universitat Internacional de la Rioja (UNIR). Des de Febrer de 2016, és investigador postdoctoral a la School of Nursing and Human Sciences, Dublin City University (Irlanda).

Comparteix aquesta fitxa a:

Ponències de  Unai Diaz-Orueta

70aJornadaPrimavera-imatge
El cicle vital de l'Avaluació i Intervenció Neuropsicològica: Des de Luria a la Realitat Virtual i tornar a començar.

Podem imaginar com seria tornar a la feina de Luria amb les possibilitats que ofereixen les noves tecnologies i la realitat virtual?

30 June 2017
logo SCNPS Blanco

www.neuropsicologia.cat
[email protected]