Fes-te Soci

Àrea Privada

Directori de Socis

La SCNPS estrena nou web per celebrar els 40 anys de Neuropsicologia a Catalunya

Amb motiu del 40è aniversari de la Societat Catalana de Neuropsicologia (SCNPS) ha actualitzat el seu lloc web.  Amb una nova interfície més dinàmica i responsive amb els dispositius mòbils, la nova web vol fomentar la divulgació i la interacció digital entre els socis de la SCNPS i la comunitat científica. 

La nova web, que manté el seu domini http://www.neuropsicologia.cat, també comptarà amb major contingut i s’hi anirà actualitzant informació del camp de la neuropsicologia  que esperem que sigui d’interès per als professionals de la salut. Volem que el nou web de la SCNPS esdevingui una àgora digital de coneixement i informació. 

Recordeu que entre les novetats d’aquesta pàgina, destaca l’activació de la secció Formació i Recerca, destinada a la divulgació de Grups de recerca i Màsters en Neuropsicologia. Les persones que esteu interessades en publicar el vostre Grup de recerca a la web, us animem a que ens feu arribar a [email protected] les dades que es detallen en el document adjunt. 

Àrea privada per als socis 

A més, el nou web comptarà amb una àrea privada per als socis de la societat amb l’objectiu de millorar la comunitat entre la SCNPS i els professionals que en formen par i també oferir-los noves eines d’aprenetatge i coneixement. Ben aviat us farem arribar a tots els socis/es un comunicat on explicarem com accedir i configurar el vostre perfil.

Esperem que la nova iniciativa de la SCNPS us sigui d’utilitat i us animem a fer-li un cop d’ull.  

Cordialment, 

Societat Catalana de Neuropsicologia 

Altres artícles que et poden interessar

Publicació d'articles i llibres per part de la SCNPS

NOVETATS: LA SCNPS AJORNA LA 76a JORNADA DE PRIMAVERA FINS AL 2021

Actualització web SCNPS - Secció Formació i Recerca

Fes-te Soci de la SCNPS

Tot són avantages. Descobreix perquè ser soci  t’obre un món de possibilitats