Fes-te Soci

Àrea Privada

Directori de Socis

8ª Reunió Científica de la FESN i la 2ª Conferència Panhel·lènica de Neuropsicologia 

La Federació de Societats Europees de Neuropsicologia (FESN) i la Societat Hel·lènica de Neuropsicologia (HNPS) anuncien la 8ª Reunió Científica de la FESN i la 2ª Conferència Panhel·lènica de Neuropsicologia que es celebrarà a Tessalònica, Grècia, del 27 al 29 de setembre de 2023. Trobareu tota la informació a: https://fesn-hnps2023.gr/ No us ho perdeu!

Premi CÒRTEX 2023

Us comuniquem que el pròxim Premi Còrtex s’atorgarà a la 8a Reunió Científica de la FESN que tindrà lloc del 27 al 29 de setembre de 2023 a Thessaloniki, Grècia. El premi Còrtex és un premi bianual que reconeix la carrera investigadora de joves doctors en el camp de la neuropsicologia. Com a requisit, és necessari que no hagin passat més de […]

7th Scientific Meeting of the Federation of European Societies of Neuropsychology

La reunió de la Federació de Societats Europees de Neuropsicologia (FESN) s’ha convertit en un esdeveniment de referència per als neuropsicòlegs europeus. La reunió ofereix actualitzacions científiques i clíniques de primer nivell i una oportunitat fantàstica per conèixer, compartir i iniciar col·laboracions. La Federació uneix actualment 18 societats nacionals.

logo SCNPS Blanco

www.neuropsicologia.cat
[email protected]