Fes-te Soci

Àrea Privada

Directori de Socis

2020 INS Mid-Year Meeting

Descripció de l'Activitat: 2020 INS Mid-Year Meeting

The Neuropsychology of Pleasure, Dreaming and Memories

La Societat Internacional de Neuropsicologia (INS) ha anunciat que a causa de la pandèmia del COVID-19 es cancel·la la seva Reunió de Viena. No obstant, es durà a terme un esdeveniment virtual els dies 1 i 2 de juliol de 2020 sota el nom The Neuropsychology of Pleasure, Dreaming and Memories, virtual experience.

Les conferències es realitzaran a través d’una plataforma virtual,  seran en directe i tindran lloc durant quatre hores cada dia. També es realitzaran Workshops virtuals.

A més, els abstracts acceptats seran publicats a la Revista de la Societat Internacional de Neuropsicologia (JINS). Des de la INS, també us conviden a presentar en un entorn interactiu, la vostra investigació a partir del absrtact acceptat. Podeu veure tota la informació d’aquesta nova experiència virtual  i fer la vostra inscripció a: https://www.the-ins.org/meetings/vc2020/

En aquesta edició virtual del congrés de la INS es presentaran temes com ara: sistemes cerebrals per a prosperar i sobreviure, l’arquitectura de la lateralització funcional, la neurociència de la son, els somnis i la memòria, els cervells transgènere, els efectes de l’hora, lesions cerebrals en desenvolupament cognitiu, avenços en la remediació cognitiva i un enfocament global per a la cura i el tractament de les persones amb COVID-19.

1 jul. 2020

Altres Jornades i Congressos

12 jul. 2024
h

Assemblea General de socis i sòcies de la SCNPS

27 set. 2023
h

8ª Reunió Científica de la FESN i la 2ª Conferència Panhel·lènica de Neuropsicologia 

15 juny 2023
h

XIV Congrés Nacional de Neuropsicologia de la FANPSE 

24 oct. 2022
00:00h

Premi CÒRTEX 2023

1 jul. 2022
h

Test Barcelona-2: Introducción, administración y puntuación

1 juny 2022
h

Test Barcelona-2: Introducción, administración y puntuación

Activitat Primavera

Jornada de Primavera

Consulta tota la informació, descarrega el programa i inscriu-te als tallers i a la jornada.

Falten:

Fes-te Soci de la SCNPS

Tot són avantages. Descobreix perquè ser soci  t’obre un món de possibilitats

Formulari d'Inscripció | 2020 INS Mid-Year Meeting

Omple el següent formulari. Les places son limitades. Les inscripcions s’acceptaran per rigorós ordre de recepció.

Aquesta comunicació s’utilitzarà exclusivament per a tractar les seves dades per a atendre la seva sol·licitud, sempre d’acord amb el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (RGPD), Llei orgànica 3/2018 de 5 de desembre (LOPDGDD) i altra normativa legal vigent en matèria de protecció de dades personals.

En qualsevol moment vostè pot exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i oposició, o si escau, a la limitació i/o cancel·lació del tractament, comunicant-lo per escrit, indicant les seves dades personals a C/ Dr. Carulla, 51 àtic, -08017- Barcelona o al correu electrònic [email protected]

*Els camps marcats amb asterisc són obligatoris.

logo SCNPS Blanco

www.neuropsicologia.cat
[email protected]