Fes-te Soci

Àrea Privada

Directori de Socis

JORNADA DE ACTUALIZACIÓN CIENTÍFICA. TRASTORNO DEL ESPECTRO DEL AUTISMO: DE LA INVESTIGACIÓN A LA APLICACIÓN COMUNITARIA.

logo-header
Auditorio CosmoCaixa
Barcelona, C/Isaac Newton, 26 (Avd. Tibidabo) Barcelona
3 / 06 / 2022
fins al 3 / 06 / 2022
08:15h
a 14:30h

Descripció de l'Activitat: JORNADA DE ACTUALIZACIÓN CIENTÍFICA. TRASTORNO DEL ESPECTRO DEL AUTISMO: DE LA INVESTIGACIÓN A LA APLICACIÓN COMUNITARIA.

A cargo de David G. AmaralSally J. RogersAubyn C. StahmerMaría Díez-JuanAritz AranbarriNeus Elias i CarbonellGemma Rovira

Organizador: Fundació Autisme Mas Casadevall

Descripció:

L’Institut TEA CARE Mas Casadevall neix, al març de 2021, per iniciativa de la Fundació Autisme Mas Casadevall en col·laboració amb l’equip clínic de l’Hospital Sant Joan de Déu Barcelona (UnimTEA- Àrea de Salut Mental). Compta amb l’assessorament expert del MIND Institute de la Universitat de Califòrnia-Davis (els EUA) i el suport de Fundació “la Caixa”.

L’Institut TEA CARE-*MC, situat en l’Àrea de Salut Mental de l’Hospital Sant Joan de Déu Barcelona, està constituït per un equip multidisciplinari de facultatius i investigadors experts en neurodesenvolupament, i incorpora els últims descobriments científics aplicats a la pràctica clínica comunitària en l’àrea de l’atenció precoç del Trastorn de l’Espectre de l’Autisme (TEA).

L’Institut TEA CARE-*MC pretén proporcionar recursos terapèutics especialitzats a les famílies de nens i nenes petites amb TEA a través del desenvolupament de projectes de recerca, mantenint una relació col·laborativa amb els professionals del sistema públic assistencial (xarxa d’Atenció Primària i serveis d’Atenció precoç de Catalunya) i aportant noves evidències a la comunitat científica internacional.

En el marc col·laboratiu descrit anteriorment, es desenvolupa la primera jornada d’elevat interès científic de l’Institut TEA CARE Mas Casadevall.

Objectiu:

L’objectiu d’aquesta jornada, oberta tant a famílies com a professionals, és proporcionar una actualització basada en l’evidència més recent de les praxis clíniques recomanables en la detecció, intervenció i comprensió de les trajectòries evolutives del TEA des dels estudis d’eficàcia en centres investigadors fins a la seva viabilitat i possibilitats d’aplicació en context comunitari amb la màxima qualitat possible.

Contingut:

Durant la jornada, a través de ponències magistrals per investigadors de prestigi internacional, i de taules rodones configurades per clínics, investigadors i famílies de l’Hospital Sant Joan de Déu Barcelona i de la Fundació Autisme Mas Casadevall es compartiran dades científiques que ens permetran reflexionar sobre com fer el millor per a cada nen-a i la seva família a cada moment evolutiu, i com donar suport al progrés de les persones amb TEA a través d’estratègies evidenciades que els permetin accedir a aquells recursos que garanteixin una qualitat de vida òptima i un benestar personal consistent.

Un dels reptes actuals en l’àmbit del TEA resideix en com configurar pràctiques col·laboratives entre investigadors, clínics, suports institucionals i famílies, ens acompanyes?

Dies de la formació:

03/06/2022

Horaris:

8:15h a 14:30h

Contacte:

mail: [email protected]
Telèfon: 673201235

Horari d’atenció:

De dilluns a divendres de 9 a 14h i dilluns i dimarts de 15:30 a 18h

Observacions:

Les jornades podran seguir-se en castellà o en anglès. Disposarem de servei de traducció simultània.

3 juny 2022

Altres Jornades i Congressos

27 set. 2023
h

8ª Reunió Científica de la FESN i la 2ª Conferència Panhel·lènica de Neuropsicologia 

15 juny 2023
h

XIV Congrés Nacional de Neuropsicologia de la FANPSE 

24 oct. 2022
00:00h

Premi CÒRTEX 2023

1 jul. 2022
h

Test Barcelona-2: Introducción, administración y puntuación

1 juny 2022
h

Test Barcelona-2: Introducción, administración y puntuación

9 juny 2022
09:45h

DIAGNÓSTICO PRECOZ DE LA ENFERMEDAD DE ALZHEIMER: DÓNDE ESTAMOS Y HACIA DÓNDE VAMOS

Activitat Primavera

Jornada de Primavera

Consulta tota la informació, descarrega el programa i inscriu-te als tallers i a la jornada.

Falten:

Fes-te Soci de la SCNPS

Tot són avantages. Descobreix perquè ser soci  t’obre un món de possibilitats

Formulari d'Inscripció | JORNADA DE ACTUALIZACIÓN CIENTÍFICA. TRASTORNO DEL ESPECTRO DEL AUTISMO: DE LA INVESTIGACIÓN A LA APLICACIÓN COMUNITARIA.

Omple el següent formulari. Les places son limitades. Les inscripcions s’acceptaran per rigorós ordre de recepció.

Aquesta comunicació s’utilitzarà exclusivament per a tractar les seves dades per a atendre la seva sol·licitud, sempre d’acord amb el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (RGPD), Llei orgànica 3/2018 de 5 de desembre (LOPDGDD) i altra normativa legal vigent en matèria de protecció de dades personals.

En qualsevol moment vostè pot exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i oposició, o si escau, a la limitació i/o cancel·lació del tractament, comunicant-lo per escrit, indicant les seves dades personals a C/ Dr. Carulla, 51 àtic, -08017- Barcelona o al correu electrònic [email protected]

*Els camps marcats amb asterisc són obligatoris.

logo SCNPS Blanco

www.neuropsicologia.cat
[email protected]