Fes-te Soci

Àrea Privada

Directori de Socis

Captura de Pantalla 2020-03-29 a les 11.52.52

Antonio Verdejo

Universitat de Monash

El Professor Associat Antonio Verdejo-García va realitzar la seva formació en recerca en diverses universitats internacionals (Universitat d'Iowa i John Hopkins als Estats Units i Cambridge al Regne Unit) i va completar el seu doctorat a la Universitat de Granada (Espanya) el 2006. Des allà es va traslladar a el Programa de Neurociències de l'IMIM-Hospital de la Mar de Barcelona, on va ocupar un lloc de recerca postdoctoral fins a 2007.
A la fi de 2007 va tornar a la Universitat de Granada, on va ser progressivament professor, professor titular i professor associat. El 2012, el professor associat Antonio Verdejo-García va ser contractat per la Universitat de Monash per dirigir un programa d'investigació translacional que vincula els perfils cognitius amb els resultats de l'tractament en l'addicció.
Durant aquest temps ha coordinat cinc beques d'investigació competitives en els camps de l'addicció, l'obesitat i la rehabilitació de les funcions executives i ha supervisat set tesis doctorals acabades. Ha publicat més de 70 articles en revistes d'alt rang de la ISI Web of Science en els camps d'abús de substàncies, psicologia clínica i neurociència. El seu actual índex h és 17.

Play Video

Comparteix aquesta fitxa a:

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Ponències de  Antonio Verdejo

L’emoció i la presa de decisions socials en l’addicció
L'emoció i la presa de decisions socials en l'addicció

Per què ajudaries a algú necessitat si no hi ha un pagament per a tu?

10 June 2016