Fes-te Soci

Àrea Privada

Directori de Socis

Captura de Pantalla 2020-03-29 a les 22.33.12

Brian Butterworth

University College de Londres, Universitat Nacional de Cheng Chi, Taiwan, Universitat de Melbourne, Austràlia

Brian Butterworth és professor emèrit de Neuropsicologia Cognitiva en l'University College de Londres, Professor Adjunt de la Universitat Nacional de Cheng Chi, Taiwan, Catedràtic de la Universitat de Melbourne, Austràlia, i Consultor de Recerca en l'Ospedale San Camillo Istituto di Ricovero i Cura a Carattere Scientifico de Venècia, Itàlia.
Va ensenyar a la Universitat de Cambridge durant vuit anys i ha tingut cites com a visitant al MIT ia l'Institut Max Planck de Nijmegen. Actualment treballa en la neurociència i la genètica de les capacitats i discapacitats matemàtiques. Va ser triat membre de l'Acadèmia Britànica el 2002. El seu llibre de ciència popular, The Mathematical Brain (El cervell matemàtic), va ser un best-seller, i el seu últim llibre, coeditat amb Denis Mareschal i Andrew Tolmie, Educational Neuroscience (Neurociència Educativa), va ser publicat per Wiley al desembre de 2013.

Play Video

Comparteix aquesta fitxa a:

Ponències de  Brian Butterworth

2025-cartell
Des del cervell a I'educació

Investigacions recents han identificat una xarxa cerebral subjacent en la nostra capacitat per als números i l'aritmètica

19 June 2015
logo SCNPS Blanco

www.neuropsicologia.cat
[email protected]