Fes-te Soci

Àrea Privada

Directori de Socis

Captura de Pantalla 2020-03-29 a les 22.40.08

Juan Antonio Barcia

Catedràtic de el Departament de Cirurgia de la Facultat de Medicina de la Universitat Complutense de Madrid

El professor Juan Antonio Barcia és Catedràtic de el Departament de Cirurgia de la Facultat de Medicina de la Universitat Complutense de Madrid. Les seves principals línies de recerca són la identificació i optimització de dianes per estimulació cerebral mitjançant tècniques de neuroimatge funcional, la inducció de plasticitat cerebral mitjançant estimulació aparellada, l'ús de cèl·lules troncals per a reconstruccion cerebral, l'ús de biomaterials per a regeneracion i reconstruccion cerebral i la tecnologfa neuroquirúrgica basada en imatge i neurofisiologfa. Ha publicat nombrosos articulosy ha participat i participa en diferents comitès científics al llarg de la seva carrera, com la EANS, la Societat Espanyola de Neurocirugfa o la Societat Espanyola de Neurociència. Gerent i director cientffico de la FHGUV durant 3 anys.

Play Video

Comparteix aquesta fitxa a:

Ponències de  Juan Antonio Barcia

2025-cartell
Inducció artificial de plasticitat cortical mitjançant prehabilitació permet augmentar la resecció de tumors cerebrals en àrees eloqüents

La resecció extensa és el factor pronòstic més important després de la cirugfa en gliomes, però pot estar limitada per la presència d'àrees eloqüents.

19 June 2015
logo SCNPS Blanco

www.neuropsicologia.cat
[email protected]