Fes-te Soci

Àrea Privada

Directori de Socis

Captura de Pantalla 2020-03-29 a les 22.42.18

Laura Dempere-Marco

Departament de Tecnologies de la Informacio i la Comunicacio de la Universitat Pompeu Fabra

Laura Dempere-Marco es professora agregada en el Departament de Tecnologies de la Informacio i la Comunicacio de la Universitat Pompeu Fabra (UPF).
Es llicenciada en CC. Ffsiques (1998) i Master en Fisica (1999) per la Universitat de Valencia, te un Master en Percepcio Remota i Tecniques de Processament d'lmatges (Universtat d'Edimburg, 2000) i es Doctora en Visio per Computador per I'lmperial College London (2004).
La seva tesi doctoral està centrada en I'adquisició de coneixement expert mitjangant tècniques 6'eye-tracking amb I'objectiu de donar suport als radiolegs en el proces diagnostic. En 2005 es va incorporar a la UPF a carrec del Programa Juan de la Cierva i, posteriorment, en 2008 va obtenir un ajut a carrec del Programa Ramon y Cajal en aquesta mateixa institucio.

Play Video

Comparteix aquesta fitxa a:

Ponències de  Laura Dempere-Marco

2025-cartell
Aplicacions de I 'eye-tracking en l'estudi de la cerca visual i el seu rol en la determinació de la funció cognitiva

La seva recerca es centra en l'estudi del processament de la informacio visual en el cervell incloent aspectes com l'estudi de l'atencio visual, la relacio entre els moviments dels ulls i l'atencio, i la modelitzacio de la dinamica neuronal dels processos visuals.

19 June 2015
logo SCNPS Blanco

www.neuropsicologia.cat
[email protected]