Fes-te Soci

Àrea Privada

Directori de Socis

Captura de Pantalla 2020-03-29 a les 10.56.24

Nina Gramunt

BarcelonaBeta Brain Research Center, institut de recerca de la Fundació Pasqual Maragall

La Dra. Nina Gramunt és Neuropsicòloga i compta amb una experiència de prop de 20 anys en l'entorn de la Neuropsicologia Clínica, el que l'ha fet bona coneixedora de les complexes interaccions entre cervell, conducta i cognició. El seu principal focus en l'atenció clínica i en la investigació han estat les demències, havent fet un gran recorregut en l'avaluació, el seguiment i la investigació d'aquestes malalties. En els darrers anys, gran part dels seus esforços s'han adreçat a la promoció de l'envelliment actiu i saludable.
És autora de materials destinats a difondre aquesta forma d'enfocar l'etapa més avançada de la vida entre la població general i a posar a l'abast de molta gent recursos, no només per a estar-ne informat, sinó també per a fomentar l'estimulació cognitiva i promoure la socialització entre les persones grans.
La Nina és professora del Màster de Neuropsicologia (Universitat Autònoma de Barcelona) i també ho ha estat en la llicenciatura de Psicologia (Universitat Ramon Liull).
Des de fa cinc anys treballa al BarcelonaBeta Brain Research Center, l'institut de recerca de la Fundació Pasqual Maragall, essent investigadora, entre d'altres projectes, de l'estudi Alfa (Alzheimer i famílies), adreçat a l'avenç en la detecció precoç i la prevenció d’aquesta malaltia, i autora de diversos articles científics.

Comparteix aquesta fitxa a:

Ponències de  Nina Gramunt

cartells-fons_0003_Capa 2
Cercant canvis subtils de memòria en la fase preclínica de l'Alzheimer: el Memory Binding Test de Buschke

Presentació d'aquesta nova eina. Primeres dades de referència en una població de 472 persones cognitivament sanes, en la seva majoria fills i filles de malalts d'Alzheimer.

30 June 2017
logo SCNPS Blanco

www.neuropsicologia.cat
[email protected]