Fes-te Soci

Àrea Privada

Directori de Socis

Captura de Pantalla 2020-03-29 a les 22.54.06

Robert K. Heaton

Facultat de Medicina de la Universitat de Califòrnia a San Diego, Universitat Estatal de San Diego (SDSU), Comitè de Proves i Avaluació Psicològiques (APA)

Professor distingit de psiquiatria de la Facultat de Medicina de la Universitat de Califòrnia a San Diego; professor adjunt de psicologia de la Universitat Estatal de San Diego (SDSU); membre de l'Comitè de Proves i Avaluació Psicològiques (APA).
Les seves investigacions se centren en tres àrees: els efectes de VIH i les condicions comòrbides al cervell i el comportament; els problemes psicomètrics en la neuropsicologia; i l'esquizofrènia (fase prodròmica, efectes de la deterioració cognitiva en el funcionament diari). És el director dels components neuropsicològics de grans programes de recerca multidisciplinaris sobre el neuroSIDA i l'esquizofrènia i ha estat autor o coautor de més de 350 articles de revistes.

Play Video

Comparteix aquesta fitxa a:

Ponències de  Robert K. Heaton

2025-cartell
La psicometria intra i inter-cultural en I'avaluació neuropsicològica

Els neuropsicòlegs tenen a la seva disposició centenars de proves cognitives estandarditzades per al seu ús en la identificació i classificació de la deterioració i el mesurament dels canvis en les hores extres.

19 June 2015
logo SCNPS Blanco

www.neuropsicologia.cat
[email protected]