Fes-te Soci

Àrea Privada

Directori de Socis

Captura de Pantalla 2020-03-29 a les 11.05.16

Roser Nadal

Institut de Neurociències de la UAB. Programa Icrea-Acadèmia (2015-19) de la Generalitat de Catalunya.

La Dra. Roser Nadal és llicenciada en Psicologia a la UAB i va realitzar la tesi doctoral a la Unitat de Psicobiologia sobre els efectes de l'etanol en el comportament. Després va obtenir una plaça de professora ajudant i va estar un any com a professora visitant a la Wake Forest University, on va treballar en el paper dels sistemes nicotínics en l'addicció alcohòlica. Posteriorment vaig obtenir una plaça de professora titular en Psicobiologia a la UAB.
Després d'un període de temps treballant en aprenentatge i memòria, es va incorporar el 2002 a la seva línia d'investigació actual a l'Institut de Neurociències de la UAB on codirigeix amb Antonio Armario una línia de recerca en el camp de la Neurobiologia de l'estrès.
Ha fet altres estades de recerca a la University of Califòrnia (2000), a la University of Colorado (2010) i a la University of British Colúmbia (2013) i ha estat 6 anys Vicedirectora de l'Institut de Neurociències de la UAB (2010-2016). Actualment està en el Programa Icrea-Acadèmia (2015-19) de la Generalitat de Catalunya.

Comparteix aquesta fitxa a:

Ponències de  Roser Nadal

70aJornadaPrimavera-imatge
Estrès primerenc i petjades a la vida adulta: models experimentals en rosegadors

L'exposició a l'estrès primerenc exerceix efectes de llarga durada en la conducta i la fisiologia del sistema nerviós.

30 June 2017
logo SCNPS Blanco

www.neuropsicologia.cat
[email protected]