Fes-te Soci

Àrea Privada

Directori de Socis

Captura de Pantalla 2020-03-24 a les 12.56.40

Rubén Moreno

ICREA- CenterforBrain and Cognition, Universitat Pompeu Fabra.

El seu perfil és atípic en el camp des que es va formar a la Física abans de passar a la Neurociència Computacional i de Sistemes El seu projecte de doctorat va ser teòric, però va incloure una contribució important en l'anàlisi de dades electrofisiològiques i en la modelització de la memòria laboral, que va resultar de la col·laboració amb el Dr. Edmund Rolls i al seu tom diverses publicacions i capitols de llibres. A més. a la seva estada postdoctoral a la Universitat de Nova York, va desenvolupar nous protocols experimentals per estudiar la bistabitat perceptiva.
El 2010 obté el Premi Ramon i Cajal per convertir-se en un líder científic independent a la Fundació Sant Joan de Deu, on el 2011 es va convertir en el responsable del grup de Neurociència Teòrica i Cognitiva. Actualment, és professor de Serra Hunter del Centre per al Cervell i la Cognició (CBC) i del Departament de Tecnologies de la Informació i la Comunicació a la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona i un ICREA des del 2017.

Comparteix aquesta fitxa a:

Ponències de  Rubén Moreno

72-jornada-cartell
Els límits en la presa de decisions

Els models d’aprenentatge postulen que les decisions poden ser no només basades en estímuls sensorials sinó també en la història prèvia d'opcions, recompenses i estímuls.

29 June 2018
logo SCNPS Blanco

www.neuropsicologia.cat
[email protected]