Fes-te Soci

Àrea Privada

Directori de Socis

Neurociencia en Psiquiatría. Fisiopatología del Comportamiento y Enfermedades Mentales, 3rd edition

L’Editorial Wolters Kluwer ha editat el llibre Neurociencia en Psiquiatría. Fisiopatología del Comportamiento y Enfermedades Mentales, 3rd edition, escrit per Edmund S. Higgins i Mark George.

Amb un enfocament en el rerefons dels conceptes neurocientífics bàsics del comportament normal i dels desordres més comuns, Neurociència en psiquiatria, 3a edició escurça la distància entre neurociència i malaltia mental / salut mental a causa de que la informació complexa és presentada de manera comprensible, agradable i rellevant.

Aquesta obra està dirigida a metges especialistes i residents en psiquiatria, psicòlegs, consellers i professionals de la salut que busquen ampliar els seus coneixements sobre els fonaments neurocientífics que regeixen el comportament normal i les seves alteracions, i per a metges en exercici que es van formar abans de la revolució de les neurociències i que desitgen estar més actualitzats i familiaritzats amb aquest camp.

En aquesta tercera edició, el Dr. Edmund S. Higgins i el Dr. Mark George presenten en quatre seccions el model de la neurociència, moduladors, conductes i trastorns, assegurant-se que aquesta obra sigui una font fiable dels fonaments neurològics dels desordres psiquiàtrics.

Altres artícles que et poden interessar

11 maig 2021

Clinical Neuropsychology Study Guide and Board Review, Second Edition

11 maig 2021

Evolutionary Neuropsychology: An Introduction to the Structures and Functions of the Human Brain

11 maig 2021

Neuroimagen para neuropsicólogos

11 maig 2021

Recent Advances in Parkinson's Disease, Volume 252

Fes-te Soci de la SCNPS

Tot són avantages. Descobreix perquè ser soci  t’obre un món de possibilitats