Fes-te Soci

Àrea Privada

Directori de Socis

Neurociencia en Psiquiatría. Fisiopatología del Comportamiento y Enfermedades Mentales, 3rd edition

L’Editorial Wolters Kluwer ha editat el llibre Neurociencia en Psiquiatría. Fisiopatología del Comportamiento y Enfermedades Mentales, 3rd edition, escrit per Edmund S. Higgins i Mark George.

Amb un enfocament en el rerefons dels conceptes neurocientífics bàsics del comportament normal i dels desordres més comuns, Neurociència en psiquiatria, 3a edició escurça la distància entre neurociència i malaltia mental / salut mental a causa de que la informació complexa és presentada de manera comprensible, agradable i rellevant.

Aquesta obra està dirigida a metges especialistes i residents en psiquiatria, psicòlegs, consellers i professionals de la salut que busquen ampliar els seus coneixements sobre els fonaments neurocientífics que regeixen el comportament normal i les seves alteracions, i per a metges en exercici que es van formar abans de la revolució de les neurociències i que desitgen estar més actualitzats i familiaritzats amb aquest camp.

En aquesta tercera edició, el Dr. Edmund S. Higgins i el Dr. Mark George presenten en quatre seccions el model de la neurociència, moduladors, conductes i trastorns, assegurant-se que aquesta obra sigui una font fiable dels fonaments neurològics dels desordres psiquiàtrics.

Altres artícles que et poden interessar

Evaluación neuropsicológica de la emoción y la motivación

Neuroimagen para neuropsicólogos

Validity Assessment in Clinical Neuropsychological Practice. Evaluating and Managing Noncredible Performance

Neurovascular Neuropsychology, Second Edition

Fes-te Soci de la SCNPS

Tot són avantages. Descobreix perquè ser soci  t’obre un món de possibilitats